Vendet ku janë frymëzuar filmat e Dizneit janë reale

386
Sigal

Animatorët e Disneyt kanë marrë frymëzim nga spote të jetës reale për të krijuar mbretëri ikonike të filmave. Filmat e Disneyt janë vendosur në mbretëri të mahnitshme dhe toka të largëta, por duket se disa nga spotet ikonike mund të jenë shumë afër dhe të frymëzuara nga peizazhe reale.

Në fakt, animatorët e Disneyt kanë marrë frymëzimin nga vende të përditshmërisë për dekada dhe vënë kthesën e tyre magjike në to për të krijuar kështjellat dhe mbretëritë që fansat kanë njohur dhe dashuruar.

Mendoni rrafshinat e Afrikës që frymëzuan Tokën e Krenarisë në Mbretin Luan, ose Taj Majalin që lë pa frymë që çoi në krijimin e pallatit në Agrabah të Aladdinit.

1. Bukuroshja e Fjetur – Kalaja Neuschwanstein

2. Mbreti Luan – Kenia

3. Pallati i Aladdin – Taj Mahal

4. E bukura dhe Bisha- Alsasu

5. Kurrizoja i Notre Dame – Notre Dame, Paris

Syri.Net