Studimi i fundit tregon çfarë ju streson më shumë në një ditë

248

Nuk është familja apo puna që na stresojnë më shumë. Studimet e reja nga “Spotify’ kanë zbuluar se janë disa gjëra të vogla por që shkaktojnë stres të madh.

Sipas këtij studimi, një pjesë e madhe e stresit akumulohet për shkak të gjumit të pamjaftueshëm.
Përkatësisht, 67% shqetësohen sepse nuk flenë mjaftueshëm;
22% prej nesh shqetësohen për qenin ose macen që kanë lënë në shtëpi dhe 16% për mbajtjen gjallë të bimëve që kanë në shtëpi.