Sigal

Pesë metra nëntokë nga sipërfaqja e Detit të Veriut, pranë Norvegjisë, po ndërtohet restoranti më i madh nënujor në botë.

Struktura 10 metra e gjatë, e përbërë nga betony nisi ndërtimet në korrik të vitit 2018 dhe po punon me gjithë kapacitetin e mundshëm që të jetë gati për pranverën e vitit të ardhshëm.

Resotranti, i quajtur “Under” ka strukturën e disa prej ndërtesave më të njohura në botë. Kur të përfundojë, struktura do të akomodojë 100 të ftuar me një total prej 500 metrash katrorë hapësirë të brendshme, duke ofruar pamje unike nënujore.