Çmenduria e të riut: Jo vetëm “alien”, por edhe me ngjyrë

222
Sigal

32-vjeçari francez e hoqi hundën në Spanjë. Loffredo ka modifikuar trupin deri në atë pikë saqë tashmë ka edhe vështirësi në të folur. Po ashtu në kokë ai ka bërë disa gunga. Loffredo është shprehur se tashmë ëndërron që të heqë lëkurën dhe ta zëvendësojë atë me metal. Sfida e radhës për të riun është modifikimi i krahëve, këmbëve, gishtave dhe pjesës së prapme të kokës. ”Alieni” thotë se nuk e ka problem tërheqjen e vëmendjes.