Sallon Bukurie Dyshka, vendi ku e bukura dhe profesionalizmi kanë bërë pakt

2724
Sallon Bukurie Dyshka drejtohet nga mjeshtrja dhe profesionistja Dyshka. Ajo ka mbi 25 vite eksperiencë pune. Duararta Dyshka hap sezonin e ri të kurseve profesionale për Parukeri-Estetikë. Kurset zhvillohen nga vetë Dyshka, e cila është trajnuese e akredituar. Të gjithë nxënëset që janë trajnuar nga Dyshka kanë marrë njohuri shumë të vlefshme mbi profesionin që do të ushtrojnë në të ardhmen. Ajo nuk ka kursyer asgjë, eksperiencën e gjithë viteve të saj të punës ajo e ndan me praktikantët e saj. Gjithashtu, çdo klient që shkon në sallonin e saj pritet me shumë dashuri dhe merr një trajtim të veçantë. Të marrësh kujdes nga duart e Dyshkës do të thotë të dalësh nga salloni i saj; më e bukur dhe plot besim. Tashmë ajo ofron kurse që janë 3, 6 dhe 9-mujore dhe specializime, ritrajnime 1-mujore. Në fund të kursit nxënëset pajisen me diploma.
Ofertë: Kursi, për një muaj kushton 150 euro. 
Për informacione kontaktoni në 0692777781.
Adresa: Rruga e Durrësit, Tiranë. mbrapa Ministrisë së Arsimit. 
Sallon Bukurie Dyshka, salloni ku bukuria dhe profesionalizmi janë bërë një.
Sigal