Princi George, shëtitje me familjen mbretërore

499
Ai ishte qendra e vëmendjes në pallatin Buckhingam. Të gjithë sytë ishin tek princ George gjatë një shëtitje familjare. 
Duke luajtur me mamanë dhe duke shtrënguar një makinë lodër kuq e zi në duart e tij, ëngjëlli 23 muajsh padyshim dukej se po e shijonte këtë shëtitje familjare në Beaufort Polo Club në Gloucestershire.
Së bashku me të ishin edhe babai i tij Princ William, xhaxhai Princi Harry dhe gjyshi Princi Çarls. 33-vjeçarja Dukesha e Kembrixhit, dukej e relaksuar dhe mjaft elegante për tu patur zili, vetëm 6 javë pas lindjes së priceshës Charlotte.
Sigal