“Kur ikën macja” në Durrës në datat 28 dhe 29 maj, humor i bukur, interpretime brilante dhe të qeshura pa fund

662
Sigal

“Kur macja është zhdukur …” shanset janë që ajo të shfaqet kur nuk e prisni! Dhe pastaj rrjedha e ngjarjeve komike në këtë komedi të shkëlqyer situative britanike mund të marrë një ritëm marramendës dhe argëtimi i audiencës mund të dalë plotësisht jashtë kontrollit. Muaj mjalti në Saint Tropez? Po! Por në 20 vjetorin e martesës ??? Si do të përballen me ngacmimet e njëri-tjetrit dy çifte gazmore angleze me 20 vite përvojë? Si të zgjoni një pasion të egër tek burri juaj është i keq? Si po përpiqet të vazhdojë me kunatin e tij të varur nga seksi? Si t’i bëni përshtypje një motre të pasur të edukuar dhe të mos e vrisni me salmon të tymosur? Dhe a mund të ndihmojë një furçë tualeti me imazhin e një çifti mbretëror në vetëvrasjen e një 20-vjeçareje të bukur? – Përgjigjet mund të jenë abstrakte befasuese! E vetmja e parashikueshme këtë mbrëmje do të jetë 2 orë humor marramëndës.