Kjo shenjë e horoskopit e ka “celësin” e suksesit për çdo situatë

547
Asgjë nuk është e pamundur!
Personat me shenjën e horoskopit Akrepi janë shumë intensivë dhe jetojnë një jetë të ndezur. Ndodh që kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç i kemi planifikuar, lëndohemi. E nëse kjo e fundit ndodh, duhet të kujtojmë që “Akrepi” ështe shenja që e merr veten shpejt nga çdo situatë e pakëndshme. Ata janë “luftëtarët” e Zodiakut dhe qëllimi i tyre në jetë është të jenë triumfues në të gjitha fushat e jetës. Ndryshe cilësohen si të uritur për pushtet, por për t’u ndjerë të lumtur në të gjitha aspektet e jetës, duhet të dinë të vendosin midis dashurisë për pushtet dhe vetë dashurisë në kuptimin e parë. 
Sigal