Këta njerëz duhet të vlerësohen me çmimin ‘personat më dembel dhe kreativë’

730
Sigal

Të gjithë kemi momentet tona ku ndihemi të lodhur dhe i lëmë shumë gjera pas dore.

Megjithatë disa të tjerë e kanë pjesë të karakterit, prandaj sipas Bright Side Dembelizmi duhet të jetë një sport olimpikë për të vlerësuar personat më dembel dhe kreativë.

Për më shumë shikoni fotot.

17948510-ul8AbxItdISt6lfuPKAUYZq3cQOADEM_bWXTm78Fd6U-1513028438-650-ccebd63c06-1513609826.jpg

17948410-R7YVgl5-1513030053-650-d96ff59e2c-1513609826.jpg17948360-302910-40-0-1513341283-1513341285-650-1-1513341285-650-af07d7d9ae-1513609826.jpg17948310-F4zGbRq-1513033597-650-e9321528a3-1513609826.jpg17948260-r2_wwwcatsmobcom_extreme_laziness_04144_029_e54f2728-1513034736-650-bfab0394f3-1513609826.jpg17948160-1436521985_4973272671-1513063140-650-e8fa9f28c2-1513609826.jpg17948010-9940211-1513063615-650-b8c079b7e2-1513609826.jpg17947860-14kuhYG-1513076463-650-59fd5fd7bc-1513609826.jpg17947710-1425382972_876558_1425383091_album_normal-1513472807-650-d466166446-1513609826.jpg17947660-fGn3xV2-1513472828-650-707a4ea4f2-1513609826.jpg17947610-keKX4bq-1513034582-650-458be01cb4-1513609826.jpg12446218_210095646000320_1614951798_n.jpg17948460-736510-39-0-1513341015-0-1513518704-0-1513598992-1513598998-1500-1-1513598998-650-b7e1875f00-1513609826.jpg17948710-1511881838171870518-1513026301-650-76cd58112a-1513609826.jpg17948610-anbqyRWc0RQLK8dXgNsN81WvjiOrC6NVrssnDk3BiuQ-1513027978-650-2cb330cc87-1513609826.jpg

Kur instalon kamerë tek furra dhe e lidh me televizorin për të pasur në vëzhgim ëmbëlsirën

17948560-collagelvjd-1513026125-650-bb6f57f3c8-1513609826.jpg