6 trende të modës që janë rikthyer përsëri

605
Sigal

Zbuloni disa nga tendencat më ikon të viteve më parë, që janë duke bërë një rikthim të lavdishëm në fushën e modës. 6 stile veshjes retro dhe cool që duhet të dini.

 

1-Këpucët me takë të ulët

1.jpg

2-Ngjyrat pastel

2.jpg

3-Atletet e bardha

3.jpg

4-Supet e theksuara

4.jpg

5-Pantallonat me bel të lartë dhe rrip të hollë

5.jpg

6- Syzet me skelet dhe ngjyra te theksuara666.jpg