Korçë/ Gjenden turistët e humbur në zonën mes Moglicës dhe Qafës së Gjarprit

14
Sigal

Gjenden 6 turistët të cilët u bë me dije se humbën në zonën mes Moglicës dhe Qafës së Gjarprit.

Sipas burimeve ata janë gjetur nga policia e Maliqit, në një banesë në fshatin Dushar.

Bëhet me dije, se janë në gjendje të mirë shëndetësore.