Arta Marku mesazh të fortë nga Elbasani: Hetoni kriminelët

466
Kryeprokurorja e Përgjithshme, Arta Marku ka marrë pjesë në përurimin e godinës së re të prokurorisë së Elbasanit, e cila është pajisur me teknologji dhe siguri të lartë.
Gjatë fjalës së saj kryeprokurorja tha se duhet të hetohen me efikasitet i së shkuarës së personave me precedentë penalë.
“Pavarësia e prokurorit nuk do të thotë pavarësi nga ligji. Duhet të hetohen në një mënyrë më efikase e shkuara dhe e tashmja e personave me precedentë kriminale me pasuri te dukshme ardhur në mënyre të paligjshme”- ka thënë Arta Marku.