Shiu, përmbytet autostrada Tiranë-Durrës

    355
    Sigal

    Shiu i dendur gjatë natës ka shkaktuar përmbytje të një pjesë të mirë të autostradës Tiranë-Durrës. Siç mund ta shihni në foto, uji ka mbuluar plotësisht rrugën, ku një pjesë e gjatësisë së palmave janë zhytur në ujë. Përmbytje të mëdha të rrugëve ka pasur dhe në Paskuqan. Pamjet tregojnë se rrugët kanë marrë pamjen e lumenjve.