Ironia e publicistit Ylli Dylgjeri: “Pas hapjes së listave po vjen dhe hapja e burgjeve!”

81

Gazetari Ylli Dylgjeri ka ironizuar vendimin e PS për ndryshimin e Kushtetutës që sjellë hapjen e listave dhe lirimin e disa të burgosurve të rrezikshëm.

“Pas hapjes së listave po vjen dhe hapja e burgjeve! Të dënuarit e përjetshëm kërkojnë lirim me kusht”,- shkruan Dylgjeri në Facebook.