Credins Bank dhuron ndihma ushqimore për familjet në nevojë me rastin e festës së Kurban Bajramit

381
Sigal

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Credins Bank ka udhëtuar drejt qytetit të Cërrikut për t’ju gjendur pranë familjeve në nevojë nëpërmjet ndihmave ushqimore dhe të tjera.

Në këtë ditë të veçantë për të gjithë besimtarët mysliman, por dhe për të gjithë shqiptarët, Credins Bank me nismën e saj solli gëzim për çdo familje në nevojë në këtë zonë.

Credins Bank ka bashkëpunuar vazhdimisht me institucione të ndryshme kombëtare, duke ju ardhur në ndihmë familjeve të varfra, në zona të ndryshme të Shqipërisë.

https://www.youtube.com/watch?v=ZWXfbGXX51A&t=3s