Agim Jazaj/ Parku Automobilistik, në kujtesën e Stafan Bitrit

633
Ishte Isuf Bodua, miku im i hershëm, i cili më ndjek për gati 4 dekada nëpër rrugët e vështira të publicistikës dhe të krijimtarisë, është ndër të parët dhe të rrallët që për çdo publikim në gazetën “Telegarf”, jo vetëm mban veshët mbrehur dhe sytë nëpër faqet e gazetës, por do të jetë i pari që do të urojë autorin për shkrimin, dhe do të mund sugjeroj për ndonjë ngacmim që ka shoqëria e sotme. 
….
Rrrugët dhe automobilët.
Vitet rrjedhin në shtratin e tyre.
….
Për më tepër lexoni Gazetën Telegraf….
Sigal