U vu në pranga pasi abuzoi me mbi 300 fëmijë, gardianët e burgut e gjejnë 65-vjeçarin të …

159
Sigal

Francois Abello Camille, 65 vjeç, v.diq në një spital p.olicie tre ditë pasi u përpoq të v.riste veten në Xhakarta. Mbi të rëndonte a.kuza e fortë për a.buzim s.eksual ndaj 305 të miturve.

Ai kishte t.entuar vetëv.rasje të enjten, pasi rojet e burgut e zbuluan dhe u përpoqëm ta ndihmonin“, tha gardiani i b.urgut

“Gjendja e tij ishte e qëndrueshme një ditë më vonë, por më pas u përkeqësua për shkak të dëmtimit të trurit nga mungesa e oksigjenit pas përpjekjes për vetëvr.asje,” tha Yunus.

Camille u a.rrestua në një hotel në Xhakartë muajin e kaluar pas ankesave në polici se ai bëri a.buzime se.ksuale tek gratë dhe tek fëmijët e mitur pasi paguante t’i fotografonte. Kur ata nuk pranonin, ai bëhej i dhunshëm, tha policia.

Shefi i policisë së Xhakartës Nana Sudjana tha se shumica e vi.ktimave ishin fëmijë në rrugë, të cilëve Abello u kishte agruar punë si modele. Abello i pagoi ato midis 17 dhe 70 dollarë për angazhime në akte s.eksuale dhe mundi ata që refuzuan, tha Sudjana. Nëse shpallet fajtor, ai do të përballej me b.urgim të përjetshëm, k.astrim kimik ose vdekje.