Shqipëria në fokusin e mediave prestigjoze Botërore (foto)

278
Sigal

Edhe mediat e tjera nderkombetare si Fox News dhe New York Times vazhdojne raportimet per kaosin qe ka perfshire Shqiperine pas largimit te deputeteve nga Parlamenti i droges.