Përleshje masive mes azilkërkuesve shqiptarë në Gjermani

422
Shqiptarët janë përfshirë në një përleshje masive, në një kamp për azilkërkues në Gjermani. Mësohet se një grup , burra dhe gra u përleshën në një kamp cadrash të ngritur për azilkërkuesit kryesisht nga Ballkani. Mediat vendase raportojnë se ngjarja ka ndodhur pak ditë më parë, por pamjet e filmuara nga vetë azilkërkuesit po publikohen për herë të parë. Qendra për azilkërkuesit ndodhet në qytetin Dresden, rreth 180 km në jug të Berlinit. 
Sigal