Mijëra persona firmosin peticionin e ri të shtëpisë së Bardhë për arrestimin e George Soros

386
Një peticion i Shtëpisë së Bardhë është lëshuar për një urdhër arresti ndërkombëtar për George Soros. Peticioni është krijuar disa javë më parë dhe tashmë ka marrë mbi 5,500 nënshkrime. Ndërkohë pritet që të plotësihet numri i plotë i nënshkrimeve i cili duhet të jetë 100.000 në mënyrë që të mund të merret një përgjigje nga Shtëpia e Bardhë.
George Soros cilësohet si një kërcënim për botën e lirë që Amerika të bëhet e madhe përsëri. Ai është fajtor për krimet e mëposhtme:
1) Financiarisht mbështet kryengritjet e hapura në qytetet e mëdha amerikane dhe kjo rezulton të jetë një dëmtim prone prej miliona dollarësh si dhe humbje jete.
2) Përpiqet të manipulojë zgjedhjet demokratike duke dhuruar miliona dollarë për kandidatët e tij të preferuar
3) Kërkon të kufizojë sovranitetin amerikan, në fjalët e tij: “Pengesa kryesore për një situiatë të qëndrueshme dhe të drejtë botërore, janë Shtetet e Bashkuara” .
4) Është një manipulator monedhash. Soros ka nisur një krizë financiare britanike nga hedhja e 10 miliardë sterlinash duke detyruar zhvlerësimin e monedhës dhe duke fituar miliarda dollarë.
Sigal