Londra pushtohet nga Babagjyshët

315
Që nga mesdita e deri në orët e para të së hënës, qëllimi i vetëm i tyre ishte të pinin alkool nëpër pub-et e kryeqytetit anglez.
Kur ra nata, shumë prej tyre u panë të dehur dhe duke u zvarritur nëpër rrugë. Grupe vajzash kthenin shishet me alkool e më pas mundoheshin të mbaheshin tek njëra-tjetra për të mos u rrëzuar.
Edhe pse pjesëmarrësit ishin paralajmëruar nga organizatorët që të mos e ekzagjeronin me pijen, paralajmërimi duket se ra në vesh të shurdhër.