Kate Middleton kërkon ndihmë për fëmijët në nevojë

708
Dukesha e Kembrixhit vazhdon të duket e mrekullueshme në daljet e saj në publik.
Këtë herë Kate është fotografuar teksa vizitonte shkollën fillore “Pegasus” në Oksford, dhe sigurisht që e gjithë vëmendja ishte e përqëndruar tek veshja e saj.
Me një pallto të bardhë, e cila i nxirrte në pak barkun e rrumbullakosur, Middleton është dukur e mrekullueshme.
Ne pritje të fëmijës së saj të trete dukesha ka regjistruar një video mesazh në të cilën bën thirrje, që për çdo fëmijë të jepet mbështetje, për të siguruar që ata të përmbushin potencialin e tyre të vërtetë.


Sigal