Sigal

Ura në Rio Santa Lucia, përgjatë rrugës 195 që lidh Cagliarin me Capoterran është shembur plotësisht.

Shirat e furishëm që kanë goditur jugun e Italisë dhe në mënyrë të veçantë Sandenjan kanë bërë që lumi të fryhet dhe të dalë nga shtrati.

Rruga ishte mbyllur nga Anas disa orë më parë.

Në pamjet me helikopter të xhiruara nga Guardia di Financa shihet niveli i ujit dhe ura e shembur.