Frikë dhe panik në Karolinën e Veriut/ Shkëmbim zjarri në një ndërtesë qeveritare, dy të vdekur dhe dy të plagosur

247
Sigal

Frikë në Karolinën e Veriut, SHBA,ku ka ndodhur një shkëmbim zjarri në brendësi të një ndërtese qeveritare të Uinston-Salem.

Bilanci paraprak flet për dy nëpunës të vdekur dhe dy të plagosur.