Australia bën ofertën e çmendur: Vizë me qëndrim të përhershëm dhe punë me 5 mijë euro në muaj

1307
Përveç faktit që është një vend shumë i bukur, Australia është gjithashtu një vend i cili ofron kushte shumë të mira për të jetuar.
Qeveria australiane ka hapur vende për të huajt me arsim universitar dhe është një program për të marrë një vizë qëndrimi të përhershme dhe kështu mund të zgjedhësh për një vend pune.
Ekonomia e Australisë është një nga më të ngurtat, e cila ka mbetur në këtë mënyrë për 25 vite të pandërprerë dhe tregu i saj i punës për profesionistët është tërheqës dhe ofron më shumë se 400 aktivitete, mes të cilave qëndrojnë pozicione për inxhinierë, kontabilistë, arkitektë, ndër të tjera.
Sipas të dhënave, në Australi pozicionet e përmendura më lart marrin një pagë mujore mbi 5 mijë euro në muaj.
Mjafton që të bëni një aplikim në portalin VisAustralia. Në faqe ju do të gjeni opsionin VisA On-Line që është një mjet vlerësimi dhe ju do të duhet të plotësoni një pyetësor dhe kështu ju do të dini mundësinë më të mirë për të aplikuar.
Për tu kualifikuar mjafton të keni eksperiencë pune dhe të flisni shumë mirë gjuhën angleze.