280 vdekur nga erozioni në Guatemala

433
Sigal

Guatemala vazhdon të ketë problem nga rrëshqitjet e tokës në qytetin Cambray, ku më e rënda është vdekja e 280 personave dhe 70 të tjereve te cilët janë akoma të humbur, dy javë pas fatkeqësisë natyrore, njofton e përditshmja në Guatemala, “Prensa Libre”, transmetojnë mediat.

Alejandro Maldonado, që është shefi i kontigjentit të shpëtimit, ka theksuar se fatkeqësia ka prekur edhe 125 shtëpi, të cilat janë zhdukur nga rëshqitjet e 2 Tetorit.