Ja si janë shpërndarë kuotat “Master Profesional” dhe “Master Shkencor” për të gjitha programet e studimit me kohë të plotë dhe

526
Sigal

ZYRTARE/Ministria e Arsimit dhe e Shkencës publikon kuotat për studimet e ciklit të dytë për vitin akademik 2013-2014

Ministria e Arsimit dhe e Shkencës publikon kuotat e pranimit në institucionet publike të arsimit të lartë, për programet e studimeve të ciklit të dytë “Master Shkencor” dhe “Master Profesional” për vitin akademik 2013-2014. Kështu janë 8802 kuota studimesh në programet e ciklit të dytë “Master Shkencor” me kohë të plotë, ndërsa janë 10170 kuota studimesh në programet e ciklit të dytë “Master Profesional” me kohë të plotë. Gjithashtu janë miratuar dhe 4220 kuota studimesh në programet e ciklit të dytë “Master Profesional” me kohë të pjesshme. Gazeta “Telegraf” po publikon për lexuesin e saj kuotat sipas fakulteteve të universiteteve përkatëse në studimet e ciklit të dytë me kohë të plotë dhe me kohë të pjesshme.

kuotat për cdo fakultet do ti gjeni në numrin e sotëm të Gazetës Telegraf