Ylli Dylgjeri : Ja si Benet Beci largoi qindra punonjës, pas rikonfirmimit në krye të FSHZ. Fushata me qentë fyerje për Shkodrën

117
Sigal

 

Memorie e viteve

Në vitet 2013 – 2014, u larguan një numër i konsiderueshëm punonjësish nga Fondi që drejtonte zoti Benet Beci. Të gjithë individë të lidhur me PD-në. Dmth Beneti, i detyroi të iknin që të fillonte të punësonte nga pozita e re punonjës të Bashkisë Shkodër. Kur të lexoni letrën e hapur të 2B pyesni pak: Përse u rrit norma e qarkullimit të punonjësve në vitet 2013 – 2014 në FSHZH e drejtuar prej Tij? Përse shërbyen dhe me çfarë u plotësuan vendet e lëna befas bosh? Pasi të merrni përgjigjet, rilexojeni letrën dhe reflektoni…Në fund, Benet Beci do i drejtohet me letër edhe 4 finalistëve të BB dhe fituesin do e emërojë Drejtor të Tallavasë në Bashkinë…e Ndoc Rrokut.