Tronditet shteti fqinjë, ja sa ishte magnituda e tërmetit të fuqishëm

304
Sigal

Pak më pare, Termet 4.9 Rihteri në Kretë.

Tërmeti ndodhi 39 kilometra në veri-perëndim të Karpathos dhe kishte një thellësi fokale 12 kilometra.

Tërmeti 4.9 Rihter ndodhi në orën 18:02 në Kretë.

Tërmeti ndodhi 39 kilometra në veri-perëndim të Karpathos dhe kishte një thellësi fokale 12 kilometra, si dhe 169 kilometra në lindje të Heraklios në Krete.