Thoma Gëllçi, drejtori i ri i i RTSH

300
Këshilli Drejtues i Televizionit Shqiptar ka votuar sot për të zgjedhur Drejtorin e Përgjithshëm. Pas votimit, me 7 vota pro dhe me 4 kundër, Drejtori I RTSH është zjgjedhur Thoma Gëllçi. Ai ka marrë postin e Drejtorit të Përgjithshëm nga momenti që është zgjedhur. Votimi i Gëllçit i jep fund një maratone të gjatë për zgjedhjen e Drejtorit të RTSH. Më herët, Këshilli Drejtues i RTSH ka hedhur në votim kandidaturën e Gëllçit pork y I fundit nuk ka arritur të marrë votat e nevojshme për tu zgjedhur.
Sigal