SHAH- MAT! JA PSE ALIBALLA ME URDHËR TË SOROS SHTYU VOTIMIN E AVOKATIT TË POPULLIT PËR NË SHTATOR

120
Sigal

 

Reagim publik i Avokati Altin Goxhaj Vs Qeveriu kandidat zyrtar i Opozitës për Avokat i Popullit

Sot AliBalla pasi dështoi që të bllokonte me 28 firma kandidaturën time si kandidat i Opozitës për Avokat i Popullit, dhe duke qenë se e kuptuan gropën ku do binin dhe koston e lartë që do paguanin me shpalljen nga ana e një Grupi të Njohur Avokatësh dhe Aktivistësh (përfshi dhe mua) të Rrjetit Kombëtar të Avokatëve të Popullit, nesër në të njëjtën orë kur do të votohej në Parlament Avokati i Popullit AliBalla (me votat e PS dhe të atyre që i shërbejnë PS), sot me vendim të Grupit Socialist u vendos shtyrja e zgjedhjes së Avokatit të Popullit për në Shtator 😀

Me përballjen në dëgjesë publike në 15 Korrik dhe efektin e saj e bllokuam votimin e Avokatit të Popullit. E shpjegoj me përgjigjen për Sorosin, shqetësimin dhe dhe koston e papërballueshme të kësaj Mafie që kidhte përballja me kandidaturën tim 😀

Nëse nuk vot Kandidatin AliBalla shpallej për kundërpeshë të kapjes totale të sistemit nga Mafia Soros, Rrjeti ynë i Avokatëve të Popullit!

Nëse më votonin mua, hajde ta përballonte Soros dhe bishtat e tij vulën e institucionit të Avokatit të Popullit në anglisht në raporte ndërkombëtare 😀

Nesër ishin Shah mat 😀
Ndaj për momentin po e kalojnë votimin në remi 😀
Ndërkohë ne vazhdojmë punën me Rrjetin 🙂

Falënderoj të gjithë deputetët dhe Partitë e Opozitës që më kanë dhënë mbështetjen për të qenë kandidat zyrtar i Opozitës reale, ndërkohë që e kuptoj se çfarë halli i ka zënë ata që nuk do më mbështesin, kur mendon se mund të përfundojnë në sytë e opinionit publik si deputetët e kërpëratave të 2019-2021 🙂

Ju falënderoj dhe ju të gjithëve që më keni mbështetur duke u bërë pesha e vërtetë reale e opinionit publik 🙂

____

Ja videofagment 2minutësh nga Dëgjesa ime në Kuvend gjatë prezantimit të Platformës së “Avokatit të Popullit kundër Axhendës Soros së Shpopullimit të Shqipërisë” ku theksoj axhendën tonë që ishte Shah-Mat për Rilindjen e AliBallës së Soros!