Seancat plenare vijojnë normalisht pavarësisht COVID

60

Komiteti i Ekspertëve ka vendosur që seancat plenare të parlamentit të zhvillohen edhe pse masat e fundit nuk lejojnë grumbullime mbi 10 veta.

Konferenca e kryetareve e zhvilluar këtë të mërkurë vendosi që seanca e fundit për këtë session parlamentar të jetë ajo e 17 dhjetorit.

Veç miratimit te kërkesës për ngritjen e komisionit hetimor mbi raportin e Dick Marty të përfshijë në një nga 3 seancat e dhjetorit dhe votimin e dekretit të kreut të shtetit që kthen për rishqyrtim ligjin për median.

Janë 36 projektligje, dekrete dhe marrëveshje qe duhet te votohen nga kuvendi brenda 17 Dhjetorit.