Reshjet e shiut shkaktojnë përmbytje në bashkinë Dimal, nën ujë toka e sera

8
Sigal

Njësia administrative Kutalli në bashkinë Dimal është përfshirë nga vërshimet e shuma të ujit.

Uji ka përmbytur një pjesë të konsiderueshme të zonave të banuara dhe tokës bujqësore.

Banorët shprehen se shtabi i emergjencës nuk ka marrë mundimin të vijë për të parë gjendjen e tokave dhe serave nën ujë.

Reshjet e ditëve të fundit kanë shkuar përmbytje dhe vështirësi në shumë bashki të vendit.