Sigal

Studentët e kanë zhvendosur protestën e tyre pranë fakulteteve, ku përveç bojkotit të mësimit ata edhe janë ngujuar në auditore.

Por ka pasur edhe nga ata persona që kërkojnë mësim, dhe pas një votimi të bërë tek Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, shumica dërrmuese ka votuar për vijim të bojkotit dhe protestës.

Në momentin e votimit në sallë kanë qenë mbi 620 persona, ku 350 kanë votuar pro bojkotit.