Protesta/ Berisha njofton bashkëbisedim online me shqiptarët nëpër botë

138
Sigal

Në përgatitje të protestës së 7 Korrikut, kreu i PD-së, Sali Berisha do të zhvillojë një bashkëbisedim online me shqiptarët nëpër botë.

Bashkëbisedimi do të zhvillohet në orën 20:00 me orën e Tiranës.

Në një postim në FB, Berisha shkruan:

Të dashur miq,

Nëse jetoni jashtë vendit, kam kënaqësinë t’ju ftoj në një bashkëbisedim online mbi zhvillimet më të fundit në Shqipëri dhe sfidat e diasporës shqiptare.

Jeni të ftuar të merrni pjesë me mesazhet dhe pyetjet tuaja kudo ndodheni, në Europë, ShBA apo Australi.

Ju faleminderit!

Tiranë, Bruksel, Berlin-ora 20:00

Londër-ora 19:00

Nju Jork-ora 14:00

Teksas-ora 13:00