Prodhonte mina me telekomandë dhe siguronte municione për grupet kriminale, gjykata lë në burg 66-vjeçarin nga Dibra

60
Sigal

Është lënë në burg 66-vjeçari Qemal Ajazi, nga Dibra. 66-vjeçari u arrestua nga Policia e Lezhës, me dyshimet se prodhonte mina me telekomandë dhe siguronte municion luftarak për grupet kriminale.

Çështja e tij i kaloi për kompetencë Prokurorisë së Dibrës. Sendet , municionet u gjetën në oborrin e banesës së tij.