Pritja e studentëve për kryeministrin Rama

309

Studentët e kanë pritur sërish me protesta kryeministrin Rama sot ne aktivitetin qe ai po zhvillon te Godina Iliria për ‘Paktin për Universitetin’ dhe një sëre çështjesh të tjera të arsimit të larte me pedagoge. Studentët kanë shpalosur një baner të madh: ‘Pakti për Universitetin’, Rama = Dështim. Garda e Republikës është përplasur me studentët e Universitetit të Tiranës dhe nuk i ka lejuar të marrin pjesë në aktivitet.