Postim në fb – Kryeministri Edi Rama u uron mësuesve 7 Marsin

372
Kryeministri Edi Rama u ka uruar mësuesve festën e 7 Marsit. Urimin e ka shoqëruar dhe me një foto.

7 Marsi i këtij viti shënon 130 vjet nga hapja e Mësonjtores së parë shqipe në Korçë, me 7 Mars të vitit 1887.