Policia bllokon katër makina të blinduara në Vlorë

109

Policia lokale ka bllokuar katër makina të blinduara në qytetin e Vlorës.

Vendimi për sekuestrimin është marrë sot dhe makinat u përkisnin personazheve të njohura të “nëntokës” në qytet.

Gjatë orëve të fundit, policia ka verifikuar rreth 400 mjete në lidhje me dokumentacionin.