OSSHE/ Tirana pa energji. Ja oraret dhe zonat që preken në dy ditët në vazhdim

259
Sigal

Tirana ditën e nesërme do të përballet me kufizime të energjisë elektrike në disa zona të saj,

Njoftimin e bën të diturs OSSHE.

‘Njoftim për abonentët #Tiranë

Stakim, 23-24 korrik

Për shkak të remontit të parashikuar në disa kabina, në datat 23-24 korrik do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 09:00-15:00 në këto rrugë në Tiranë

23 korrik

Pjesërisht rrugët: “Kolë Popa”, “Taulantia”, dhe një pjesë e rrugës ” Ali Demi”

24 korrik

Pjesërisht rrugët: “Arkitekt Kasemi”, tek zona e Brrylit dhe një pjesë e e rrugës “Zhan D’Ark”’