OSHEE: Nesër bëhen rregullime në kabina, ja zonat që do jenë pa energji elektrike në Tiranë

55
Sigal

OSHEE ka bërë me dije se ditën e mërkurë në disa zona në Tiranë do të ketë shkëputje të energjisë elektrike.

Dy zonat që do të kenë ndërprerje prej 7 orësh të energjisë elektrike janë rruga “Siri Kodra” dhe “Kosta Cekrezi”.

Ndërprerja do të jetë si shkak e rikonstruktimit të kabinave elektrike dhe stakimi do të ndodhë përgjatë intervalit kohor 09:00-16:00.