OSHEE: Më 7 tetor do të ndërpritet energjia në Tiranë, ja zonat ku s’do ketë drita

550
Sigal

OSHEE ka njoftuar se më datë 7 tetor do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të Tiranës.

Sipas njoftimit të OSHEE-së, ndërprerje të energjisë do të ketë pjesërisht në rrugën e Dibrës, pjesërisht në rrugën e Barrikadave, si dhe zona pranë sheshit “Avni Rustemi”.

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 7 Tetor

Në vijim të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 7 Tetor do të stakohet energjia në këto zona

Oraret

09:00-15:00

Pjesërisht rruga e Dibrës, rruga “Ibrahim Buzhiqi”

rruga “Mahmut Fortuzi” pranë Drejtorisë Rajonale të OSHEE Tiranë

11:00-14:00

Pjesërisht zona midis rrugës së Barikadave dhe rrugës “Siri Kodra”

10:00- 12:00

Pjesërisht rruga “Ludovik Shllaku”, pranë sheshit “Avni Rustemi”