OSHEE: Këto zona në Tiranë, nesër dhe pasnesër nuk do të kenë drita

497
Sigal

OSHEE përmes një njoftimi për mediat shprehet se në datat 24 – 25 shtator do të ketë stakim të energjisë elektrike nëse disa zona të Tiranës. OSHEE thotë se për shkak të avarisë do të ketë ndërprerje dritash për disa orë në zonat e Valiasit, Prezës, rruga “Pjetër Bogdani”, rruga “Petro Nini” etj.

Njoftimi i OSHEE:

Njoftim për abonentët Tiranë📌

Stakim i datës 24-25 Shtator📍

Për shkak të punimeve që po kryhen për rikonstruksionin e kabinave, në datat 24-25 shtator do të stakohet energjia⚡️ në këto zona në Tiranë👇

24 shtator📍📍

09:30-13:00

Valias, Fushë Kamëz, Zgafnor pjesërisht✔️

09:00-15:00

rruga “Jordan Misja” pjesërisht, rruga “Hoxha Tahsim”✔️

25 shtator📍📍

09:00-15:00

Prezë, Ahmetaq, Breg Shkozë, Fushë Prezë✔️

09:00-12:00

rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” pjesërisht✔️

11:00- 13:00

rruga “Pjetër Bogdani” pjesërisht✔️

14:00 -15:00

rruga “Petro Nini Luarasi” pjesërisht✔️