“Nuk do ta gjunjëzoni kurrë Shqipërinë”, aktori Liçaj: Makina e propagandës së Surrelit s’dalet. Ne duam vetëm liri

58
Sigal

Aktori, Neritan Liçaj në protestën e opozitës u shpreh se demokracia duhet të ofrojë modelin e njerëzve të përgjegjshëm, duke shtuar se askush nuk do ta gjunjëzojë Shqipërinë.

“Mirë se erdhët ju personalitet të larta. Makina e propagandës së Surrelit nuk ndalet. Hiqni dorë dhe mos u bëni tradhtarë janë fjalët e njerëzve të lartë. Nuk do të mundi dot kurrë ta gjunjëzoni Shqipërinë. Shqiponjat fluturojnë lart. Ne duam vetëm liri dhe më të mirën e kombit tonë. Në këtë sheh kanë sytë edhe shqiptarët që nuk kanë mundur do të vijnë sot. Por kujtoni dhe mos harroni. Shqiptarët nuk kanë më çfarë paanësie të ruajnë. Ejani këtu. Liri dhe Demokraci. Si djalë i këtij qyteti, ju them që modeli që ofrohet në shesh është hedhja e ideve”, tha ai.