Një zjarr përfshin gropën e hidrokarbureve në Marinzë, rrezikohet të përshihet nga flakët stalla aty pranë

210
Sigal

Përfshihet nga flakët një gropë me hidrokarbure nafte në Marinzë.

Sipas burimeve, flakët po rrezikojnë edhe një stallë që ndodhet aty pranë. Mendohet se zjarri ka ardhur nga djegia e shkurreve të zonës.

Policia dhe zjarrfikësit e Patosit kanë mbërritur në vendngjarje.