“Një shekull me muzikë greke”

318

Shoqata “Argjiro” në bashkëpunim  me Ambasadën Greke në Tiranë do të zhvillojnë koncertin  “Një shekull me muzikë greke” . Në këtë koncert do të jenë të pranishme dy artistet greke Elena  Marangou, mezzo-soprano dhe Agapi Triantayllidi, piano.  Koncerti do të mbahet më 6 tetor 2018 ora 19:00 në qëndrën Kulturore të Katedrës Ortodokse Ngjallja e Krishtit në Tiranë.