Një çift në Fier rezulton pozitiv me Koronavirus

50

Rezultuan pozitiv me COVID-19 , dergohet ne spitalin infektiv ne Tirane cifti i bashkeshorteve te moshuar nga Fieri. Sipas informacioneve te fundit mesohet se gjendja e tyre shendetesore jo e mire dhe pa permiresime ka sjelle dergimin ne Spitalin Infektiv ne Tirane per mjekim te specializuar.

Nderkohe ISHP ka marre tamponet edhe per familjaret e ciftit te moshuarve ne Lagjen 15 Tetori dhe fatmiresisht ata kane rezultuar negativ.

Grupet e punes se bashkise Fier kane dezinfektuar serish mjediset e ketij pallati, ndersa mesohet se ka edhe familje te tjera te vetekarnatinuara, te cilat mund te kene pasur kontakte me ciftin e te moshuarve, i cili jetonte i vetem.