Meta takon Granoff/ Vlerësim për angazhimin e AADF për programet zhvillimore të Shqipërisë

94
Sigal

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka takuar Kryetarin e Bordit të Fondacionit shqiptaro-amerikan për Zhvillim, Michael Granoff. Lajmin për këtë takim ai e ka bërë publik në facebook.

Postimi: “Kënaqësi të takohesha  me Kryetarin e Bordit të Fondacionit shqiptaro-amerikan për Zhvillim, z. Michael Granoff dhe të vlerësoja angazhimin e AADF për programet zhvillimore të Shqipërisë, dhe veçanërisht për shtimin e mundësive në edukimin e brezave të rinj dhe rritjen profesionale të tyre.