Meta: Bashkë me qytetarët e të gjithë Shqipërisë do të nisim rrugëtimin e triumfit mbi tiraninë, që po varfëron vendin

118
Sigal

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta ka publikuar foto nga takimi i djeshëm me strukturat e kësaj force në Kombinat.

Meta shkruan se së bashku me qytetarët e gjithë Shqipërisë në rrugëtimin e triumfit të lirisë mbi tiraninë, që po varfëron ekstremisht shqiptarët.

“Së bashku me qytetarët e Kombinatit, Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë në rrugëtimin e triumfit të lirisë mbi tiraninë, që po varfëron ekstremisht shqiptarët.”, shkruan Meta.

Meta: Bashkë me qytetarët e të gjithë Shqipërisë