Më copëtove zemrën GULIELM RADOJA! Sot, e gjithë Shqipëria bëhet edhe më e varfër

297
Sigal

Nga Ilir Çumani

Më copëtove zemrën GULIELM RADOJA! Mjaft u mundove Miku im i rrallë dhe shumë i shtrejntë! Tani, pusho në PAQE o ARTIST i lindur! Kjo botë shumë e trazuar nuk kishte më vend për Njerëz kaq përsosmërisht me shpirtin e gjerë dhe idealist si TY! Sot, Kombi dhe e gjithë bota e artit është në Zi! Sot, e gjithë Shqipëria bëhet edhe më e varfër pa Gulielmin – GJENI të skenës dhe ekranit! Të qoftë dheu i lehtë. Pusho i qetë në Parajsë! R.I.P